Tv shows/Reviews · youtube/booktube

Llamas with hats.

Δεν είναι λιγες οι φορές που στο Facebook η φωτογραφία στο προφίλ μου είναι ενα μαλλιαρο,με αστεία,απίστευτα γλυκειά βλακοφατσα Λάμα.Δεν υπάρχει τίποτα πανω του που να μην φωνάζει ‘ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΕ’,αν δεν ήταν απάνθρωπο θα είχα ένα σα κατοικίδιο μου.

hqdefault

wpid-tumblr_mbpz6fa1y01ruloaco2_250.gif

wpid-31d331b1228a72050b2e11071a2d1f14.jpg

Οι παραπανω Φωτογραφίες δείχνουν σκηνές από μια εξαιρετικη ιντερνετικη animated σειρά που λέγεται ‘Llamas with hats’.Οι δύο χαρακτήρες που παίζουν είναι ο Paul,ένα καλοψυχο λάμα που έχει την κακή τύχη να μένει μαζί με ένα ψυχοπαθή,σαδιστή και άκρως αστείο λάμα με το όνομα CAAAAAAARL (όπως και τον φωναζει ο paul).Η σειρά είναι αστεία,όχι για όλους μιας και μπορεί να γίνεται λίγο αηδιαστικά περιγραφική και φοβερά μακάβρια!Ξεκινάει καθαρά με αστείες προθέσεις και καταληγει να έχει αρκετά δραματικά στοιχεία.Αποτελείται από 12 επεισόδια των μερικών λεπτών.

ΟΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΛΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ.

image

4 thoughts on “Llamas with hats.

  1. Τί μου θύμισες τώρα;;;!!! Λοιπόν, πριν χρόνια μια εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας στην Αργεντινή είχε κάνει μία διαφημιστική καμπάνια με μια 5μελή οικογένεια Λάμα, τα οποία έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και έκαναν φάρσες (και καλά για να δείξουν πόσο φθηνά κοστίζει το τηλεφώνημα). Έκλαιγα από τα γέλια κάθε φορά!

    Αν ξερεις ισπανικά αξίζει να μπεις στο youtube να τα δεiς. Λεγεται “La llama que llama” (μτφ. Το Λάμα που τηλεφωνεί)

    Liked by 1 person

Leave a comment