Tv shows/Reviews

Tv show:Hemlock Grove

image

Εχθες ξεκίνησα να παρακολουθώ την σειρα Hemlock grove και μπορώ να πω πως το πρωτο επεισόδιο ειναι καλουτσικο.Αν κάποιος είναι φαν του David Lynch σιγουρα θα το εκτιμησει πιο πολυ απο μενα μιας και ακολουθεί κατα καποιο τροπο τα βήματά του.
Η σειρα διαδραματίζεται σε μια μικρη Αμερικανική πολη απο την οποια πηρε και το ονομα της η σειρα.Οι πρωτες σκηνες σε βαζουν κατευθειαν στο κλιμα που θα ακολουθήσει η σειρα,ατμοσφαιρικο και utterly creepy συναίσθημα σε πλημμυρίζει και ενω τιποτα δεν βγαζει νοημα συνεχιζεις να κοιτας την οθονη γιατι σε κανει να νιώθεις οτι κοιτας τις ζωες των χαρακτηρων μεσα απο ενα παραθυρακι.Ηδονικό συναισθημα θα έλεγα…
Ενας φονος,ενας επιστημονας που σε κανει να φοβασαι,ενα πλάσμα γοητευτικο μα ακρως επικίνδυνο και ενα σωρο περιεργοι χαρακτηρες συνθετουν ενα πιλοτικο επεισόδιο που σε προσκαλεί να αφεθεις στην μαγεια του Hemlock Grove.

7 thoughts on “Tv show:Hemlock Grove

  1. Έχω δει μόνο τη πρώτη σεζόν. Τελείως mindfuck, καλή για το είδος, αλλά αηδιαστική και τραβηγμένη. (Την είδα όλη, παρ’όλα αυτά 😉 )

    Liked by 1 person

    1. Ναι ε?Χμ..Θα το παλεψω αλλα αν δω οτι δεν με παει θα την σταματησω!Η πρωτη φορα θα ναι?!Αυριο λεω να παω βολτα στα used shops ελπιζω να ειναι ανοιχτα!

      Like

Leave a comment