Kindle collection

Τι έχω στο Kindle μου.Part 2!

177872861)Etta and Otto and Russel and James/Emma Hooper

Η οδγονταχρονη Ετα αποφασιζει να κανει ενα πολυ μακρυ ταξιδι περπατωντας για να δει τον ωκεανο για πρωτη φορα.Ο αντρας της που εχει μεινει πισω στο σπιτι τους προσπαθησει να βαλει τις μνημες του σε σειρα.Ο ρασελ θα κανει οτι μπορει για να την βρει και να την φερει πισω και ο τζειμς..Θα μαθω οταν το διαβασω!

186351132)Elizabeth is missing/Emma Healey

Mια ηλικιωμενη γυναικα που πασχει απο ανια ανακαλυπτει οτι η καλυτερη της φιλη εχει εξαφανιστει.Οταν κανεις δεν την πιστευει ξεκιναει μονη της μια ερευνα που την γυρναει δεκαετιες πισω και φερνει τον κινδυνο πολυ κοντα της.Φαινεται απο αυτα που διαβασα να ειναι ενα ιδιαιτερο βιβλιο μυστηριου και θελω πολυ να δω πως θα χειριστει η συγγραφεας μια ηρωιδα με ενα τετοιο προβλημα υγειας.

181439773)All the light we cannot see/Anthony Doerr

Mια κοπελα μεγαλωνει μαζι με τον πατερα της που δουλευει σε ενα μουσειο και οταν χανει την οραση της εκεινος της φτιαχνει μια μακετα της γειτονιας τους για να μπορει να καταλαβαινει που ειναι.Οτανοι Ναζι μπαινουν στο παρισι εκεινη αναγκαζετε να μετακομισει στο σπιτι ενους θειου της.Δεν γνωριζω πολλα για αυτο το βιβλιο,εχω ακουσει τα καλυτερα ομως και περιμενω πως και πως να το διαβασω!Ειναι ενα αρκετα μεγαλο βιβλιο και συνηθως τα αποφευγω να τα διαβαζω σε μορφη e-book αυτο ομως το αγορασα γιατι δεν το εβρισκα αλλου.

186857324)Burial Rites/Hannah Kent

Η Agnes καταδικαστικε για τον φονο του αφεντικου της και περιμενει την ημερα που θα την εκτελεσουν.Οι οικογενεια που την φιλοξενη την φοβαται και κανεις δεν θελει να εχει σχεση μαζι της,εκτος απο τον παπα που ερχεται για να τηνε εξομολογει.Βασισμενη σε μια αληθινη ιστορια στην Ισλανδια το 1829,το διηγημα αυτο ειναι πολυ καλο γραμμενο,λυρικο και θεωρω οτι θα ειναι απο τα πιο ομορφα διαβασματα του 2015.Εχω διαβασει μερικα κεφαλαια,ελπιζω να το τελειωσω συντομα.

10 thoughts on “Τι έχω στο Kindle μου.Part 2!

  1. Πωπω έχω ακούσει για όλα τα καλύτερα. Εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι να πάρω το Burial Rites, φαίνεται ιδιαίτερο και τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε.

    Liked by 1 person

  2. Το All the Light We Cannot See μόλις το ξεκίνησα και είναι πραγματικά πολύ καλό μέχρι στιγμής! Από τα άλλα το Etta and Otto and Russel and James φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, ότι θα έχει κάτι το ιδιαίτερο…

    Like

    1. Το διαβάζω στα αγγλικά,θα προτιμούσα τελικά στα ελληνικά.Δεν ξέρω γιατί άλλα υπάρχει κάτι οικείο σε αυτό το βιβλίο.Σαν να έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο.

      Liked by 1 person

      1. Δεν νομίζω να αποδειχτεί πατάτα, οι κριτικές είναι πάρα πολύ καλές και αρκετές!Νομίζω ότι θα ήθελα να διαβάσω λογοτεχνία από Ισλανδία, το τοπίο ευνοεί dark συναισθήματα.

        Liked by 1 person

Leave a comment