tags

Συγγραφεις που θελω να γνωρισω!(Tag by OVER THE PLACE)

 STEPHEN KING

Stephen King Ποσο θα ηθελα να μπορουσα να βγω για φαι με τον Κ.King,να μου ανοιξει λιγο το μυαλο του και να δω τι κρυβει εκει μεσα!Ενας απιστευτος συγγραφεας με φοβερη φαντασια και την ικανοτητα να βγαζει δυο βιβλια το χρονο..Εχω  πει πολλες φορες οτι πρεπει να εχει πουλησει την ψυχη του στο διαολο και εκεινος να του χαρισε το ταλεντο του!

Haruki Murakami

HARUKI612015 Θα ηθελα παρα πολυ να τον γνωρισω και να τον πιασω απο το πετο να τον κοιταξω βαθεια στα ματια και να του ρωτησω “Τι καπνιζεις ρε και που μπορω να το βρω και εγω?”.Αυτο.

Agatha Christie

90599-86823Η καταπληκτικη Κ.Chistie!Τι να πει κανεις για την δημιουργο του Hercule Poirot,εναν απιστευτα υπεροχο χαρακτηρα!Η γραφη της,η ικανοτητα της να δημιουργει απιστευτα μυστηρια με κανει να θελω να βρεθω μαζι της (αν ηταν ακομα ζωντανη!) και να εχουμε μια υπεροχη συζητηση.

Οταν καθησα να σκεφτω ποιους συγγραφεις θα ηθελα να γνωρισα σκεφτηκα οτι δεν εχω και πολλους στο μυαλο μου.Θα tagαρω αυτα τα υπεροχα blog!

MABIA ΚΟΥΦΕΤΑΡΙΑ

ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

19 thoughts on “Συγγραφεις που θελω να γνωρισω!(Tag by OVER THE PLACE)

  1. Κ γω θα ήθελα πολυ να βρεθώ man to man εεε, woman to man με τον Κινγκ για να πούμε δυο πραγματάκια, αν και το βιβλίο του δημιουργικής γραφής με τίτλο ” περί συγγραφής” με ταξίδεψε αρκετά στην ιδιαίτερη του παιδική ηλικία και στο πως ωθήθηκε να γράφει, πόςο επίσης τον επηρέασε αργότερα ένα δυστύχημα που είχε με το πόδι του. Αν ενδιαφέρεσαι κ για το γράψιμο πέρα απο το διάβασμα, στο προτείνω ανεπιφύλακτα Τζο! Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ κ άμεσα στη πρόσκλη σου, σε ευχαριστώ! 🙂
    Αλήθεια πως Τζο Νεσμπο όχι;;; (Χαχαχα)

    Like

  2. A!Επισης ναι με ενδιαφερει το γραψιμο και δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος να μου δωσει συμβουλες!

    Like

  3. Λοιπόν με έβαλες σε πειρασμό να ονειροπολήσω κι εγώ λίγο σχετικά με το θέμα σου. Θα ήθελα εννοείται κι εγώ να γνωρίσω τον Κινγκ. Αλλά τι, σε μια τυπική καφετέρια; Θα ήθελα να τον συναντούσα κάπου στην Πράγα, σε ένα underground ημιυπόγειο καφέ, το 80% να μιλάει αυτός και το 20% εγώ (θα ήταν μόνο οι ερωτήσεις!) Μετά μια βόλτα σε αυτό το υπέροχο κέντρο και μετά υπογραφή στο ‘Κάρυ’ που ήταν το πρώτο βιβλίο του Κινγκ που διάβασα.

    Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Υ.Γ. και μια selfie 😀

    Liked by 1 person

    1. Mμμ εσυ οντως το πηγες σε κινηματογραφικους δρομους!!Εγω,τοτε,θα ηθελα να τον συναντησω τυχαια σε ενα αμερικανο νταινερ τυπου 1960 ενω εχουμε αποκλειστει απο βροχη και πανω απο ενα καλο ψημενο burger μου λεει την πιο τρομαχτικη του ιστορια..Και μου δειχνει το δρομο προς την αποτυπωση της στο χαρτι.

      Liked by 1 person

    1. Φοβάμαι ότι άμα θα τον συναντούσα θα έπρεπε να με τραβά πέντε από πάνω του ενώ θα φωνάζω αναμαλλιασμενη “ΓΙΑΤΙ ΡΕ,ΓΙΑΤΊ!?!?!”

      Like

      1. χαχαχχαχα! ΝΑΙΙΙ, συμφωνώ! Πολύ θα’θελα να μάθω τι συνέβαινε στο μυαλό του, έστω κι αν χρειαζόταν να γίνω λίγο επιθετική, σαν το σκηνικό που περιέγραψες! 😛

        Liked by 1 person

Leave a comment