book haul

Ενα μικρο Κυριακατικο book haul.

Σημερα πηγα στο αγαπημενο βιβλιοπωλειο μεταχειρησμενων βιβλιων “Ο Σταθμος” που βρισκεται στην Μοναστηρακι στην οδο Αστιγγος 4.Αν και δεν εχει μεγαλη ποικηλια στα ξενογλωσσα οπως το βιβλιοπωλειο λιγο μετρα πιο κατω,εχει καλυτερες τιμες και πιο φιλικο προσωπικο.

20151025_15380120151025_153733

Μολις μπηκα μεσα ετρεξα γρηγορα στο πισω μερος του μαγαζιου οπως φυλαει τα ξενογλωσσα και αρχισα να ξαχνω για κανενα “διμαντακι” αν και δεν ειχα σκοπο να χαλασω αρκετα χρηματα.Το πρωτο που βρηκα και σκεφτηκα να αγορασω ηταν το “Freedom” του Jonathan Frazen,αλλα το αφησα κατω διοτι θυμηθηκα ποσο δεν μου αρεσε το Corrections και δεν θελω αλλα πειραματα πλεον.Αν και η τιμη του ηταν στα 4 ευρω,θεωρησα καλυτερο να τα δωσω αλλου και για αυτο αρπαξα το βιβλιο της Lionel Shriver “The post Birthday world” αλλα και αυτο ειχε την ιδια τυχη με το βιβλιο του Frazen γιατι ειχα τεραστια δυσκολια με το We need to talk about Kevin.Στα 4 ευρω και αυτο,πολυ καλη τιμη!Τελικα αυτο που κερδισε την προσοχη μου,στην ιδια τιμη παντα,ηταν το “The Thousand Autumns of Jacob de Zoet” του David Mitchell αν και ειχα προβλημα με το Cloud Atlas (δεν καταφερε ποτε να με κερδισει) θεωρησα οτι πρεπει να ειναι πολυ,μα πολυ ενδιαφερον και ετσι το βουτηξα!

Υστερα οταν πηγα στο ταμειο βρηκα μπροστα μου το “Σκοταδι βαθυ,διχως αστρα” του Στιβεν Κινγκ.Οσοι απο εμας διαβαζουν Κινγκ,ξερουν ποσο δυσκολο ειναι πολλες φορες να βρεις καποιο δικο του μεταφρασμενο διηγημα,για αυτο το αρπαξα και τωρα ειναι δικο μου,μονο δικο μου!

Ζητησα να φωτογραφησω το μαγαζι και ετσι σας παραθετω μερικες φωτογραφιες,μιας και μου εχετε ζητησει να σας μιλησω για το που αγοραζω τα βιβλια μου.

9 thoughts on “Ενα μικρο Κυριακατικο book haul.

    1. Κοιτα αρκετη κλασσικη ξενη λογοτεχνια εχει ο διπλανος που σου λεω.Καποια στιγμη ειχε φερει τρια ραφια πεγκουιν κλασσικς και ειχα μεινει με ανοικτο το στομα.Αξιζει να πας.Αλλα εμενα το αγαπημενο μου ειναι αυτο που εγραψα.Διοτι ειναι πιο φτηνο και εχει και αρκετη αρχαια ελληνικη λογοτεχνια.

      Liked by 1 person

Leave a comment