hauls

Book Haul.

Αν και σημερα γιορταζουμε το μεγαλο ΟΧΙ εγω ειπα το μεγαλο ναι σε μια φιλη μου και κατεβηκαμε για ψωνια στο Μοναστηρακι.Οταν λεω ψωνια εννοω βιβλια και οταν λεω Μοναστηρακι εννοω τα βιβλιοπωλεια με τα μεταχειρισμενα βιβλια.Αγορασα μερικα ομορφα βιβλια και θα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας.

Οταν ημουν παιδι θυμαμαι που εβλεπα στις ειδησεις για καποιον Κ.Λιαντινη και πως εξαφανιστηκε στο βουνο.Δεν ειχα ιδεα ποιος ηταν ή γιατι εκανε κατι τετοιο.Αργοτερα οταν μεγαλωσα ειδα στην τηλεοραση καποιο ντοκιμαντερ και το ενδιαφερον μου αυξηθηκε παρα πολυ.Ετυχε να βρω μπροστα μου,στα μεταχειρισμενα παντα,την Γκεμμα αλλα ηταν καινουργια στα 25 ευρω.Και φυσικα εφυγα απογοητευμενη..Σημερα το βρηκα στα 5 ευρω και το αρπαξα.Ελπιζω να παρω μια καλη γευση απο το τι κυκλοφορουσε σε αυτο το φανταστικο μυαλο.

Σε πολυ καλη τιμη βρηκα και την Μικρα Αγγλια της  Ιωαννας Καρυστιανης,εχω ακουσει μονο καλα λογια.Στην συνεχεια αγορασα και το Far from the Madding crowd του Hardy αν και το μετανιωσα!Και το βιβλια του Chuck Palhaniuk το Invisible Monster Remix και ειμαι ενθουσιασμενη διοτι μου αρεσει πολυ σαν συγγραφεας!

Αγορασα δυο του Στιβεν Κινγκ τα:Ντεσπερεισον και το Πρασινο Μιλι.

Αυτα!

27 thoughts on “Book Haul.

  1. Ναι!!! Και νομίζω πως είμαι από τους λίγους που όταν βλέπω ταινία που έχει βασιστεί σε βιβλίο, αν μ’αρέσει πολύ πάω και αγοράζω και το βιβλίο (οι περισσότεροι νομίζω πως κάνουν το αντίθετο!)

    Like

      1. Με συγκινείς!!! 🙂 Θα δω αν θα το αγοράσω (κάτι που θα εξαρτηθεί από τον φετινό μου προϋπολογισμό για βιβλία) κι αν τελικά δεν το πάρω θα σου στείλω μήνυμα να σου πω! Thanks πάντως!!! 😀
        Εγώ πάλι δυσκολεύομαι πολύ να χαρίσω βιβλία, τα φυλάω σαν συλλογή ένα πράμα 🙂

        Liked by 1 person

      2. Καλά, το έκανε παλαιότερα ο πατέρας ενός φίλου μας! Είχε μια γκαρσονιέρα για τα βιβλία του, τα βινύλια, ένα σωρό μπιχλιμπίδια από την εποχή που ήταν φοιτητής… και κάτι ντραμς νομίζω!

        Liked by 1 person

  2. Η Γκέμμα πάντως είναι ένα βιβλίο που απαιτεί πολλές και αργές αναγνώσεις. Ουσιαστικά, κάθε κεφάλαιο σε παραπέμπει σε ένα σωρό άλλα θέματα και βιβλία. Την γκέμμα τη μελετάς, δεν τη διαβάζεις! Ο Λιαντίνης για μένα ήταν/είναι ο ορισμός του Δασκάλου και ένας από τους πιο σπουδαίους διανοητές της σύγχρονης εποχής. Κρίμα που αποφάσισε να φύγει τόσο νωρίς. Πιστεύω είχε πολλά να δώσει ακόμα…

    (σε ποιο παλαιοβιβλιοπωλείο πας; )

    Liked by 2 people

    1. Δεν θυμαμαι πως το λενε 😦 Ειναι στο Θησειο κοντα!Δυστυχώς ειπα σε ενα γκρουπ που είμαι μελος την αποψη τους και αρχισαν το κράξιμο για τον Λιαντίνη και με ξενερωσαν,ενω μου αρεσει τοσο!

      Liked by 1 person

      1. Άθεων και αγνωστικιστων!Αλλα γενικά ειμαι απογοητευμενη ειναι ενα ματσο ανωριμοι και θα αποχωρήσω!

        Like

      2. Σεβαστή κάθε άποψη, αλλά ειλικρινά δεν μου έχει ξανατύχει κάποιος να απορρίπτει καθολικά το Λιαντίνη! Μάλλον για όλα υπάρχει πρώτη φορά…

        Liked by 1 person

Leave a comment