hauls

You have mail…again.

Και εκει που εχεις σχεδον τελειωσει το post σου με μια αδεξια κινηση τα χανεις ολα.Αλλα λες ενταξει,συνηθως εχει και την επιλογη του restore και ησυχαζεις.Οχι ομως για σενα κακομοιρη Γεωργια.Εσυ θα πρεπει να το ξαναγραψεις ολο απο την αρχη.

Πφφ.

Λοιπον σημερα ηρθαν επιτελους τα τρια βιβλια που ειχα παραγγελει απο το bookdepository τοτε που  ημουν νια και δεν ειχα γερασει ακομα.Ολα ειναι βιβλια που περιμενα πως και πως να διαβασω.

Θα ξεκινησω με το βιβλιο του Stephen Hawking,ενος απο τους πιο διασημους still alive and kicking επιστημονες.Το “A brief history of time” ειναι η προσπαθεια του Hawking να απαντησει σε ανθρωπους σαν εμενα με απλη γλωσσα σε καποια απο τα μεγαλυτερα ερωτηματα.”Was there a beginning of time?Could time run backwards?Is the universe infinite or does it have boundaries?“Ελπιζω να μαθω πολλα απο αυτο το βιβλιο.Βασικα ελπιζω να καταλαβω τι λεει αυτο το βιβλιο,μιας και επελεξα να το διαβασω στα Αγγλικα.

Το επομενο βιβλιο που αγορασα ειναι το “Carry On” της αγαπητης Rainbow Rowell.H Rainbow ειναι η συγγραφεας που επιλεγω να διαβασω οταν θελω κατι αναλαφρο και κατι να με ηρεμησει απο μια θυελωδη περιοδο διαβασματος.Εχω διαβασει ολα της τα βιβλια,με εξαιρεση το Eleanor and Park που δεν το τελειωσα ποτε,και σκοπευω να διαβασω ολη την βιβλιογραφια της.Οποιος εχει διαβασει το Fangirl θα ενθουσιαστει πολυ με αυτο το βιβλιο διοτι η συγγραφεας εχει παρει εναν χαρακτηρα απο την αγαπημενη σειρα βιβλιων της ηρωιδας του Fangirl και εχει γραψει ενα ολοκληρο βιβλιο για αυτον.YAY.

Next comes το “Library of souls” του Ransom Riggs το τριτο μερος της τριλογιας της σειρας “Miss Peregrine’s peculiar children”.Το πρωτο δεν με ενθουσιασε καθολου,το δευτερο ομως μου αρεσε παρα πολυ hence και η αγορα του τριτου μερους.Το βιβλιο ειναι βαρυ,γεματο φωτογραφιες και με ενα πολυ ομορφο design.

Library-of-Souls-by-Ransom-Riggscover_page_961821429820340604

*Επισης σημερα αγορασα σε εξευτελιστικη τιμη απο μια πολυ ομορφη κοπελουδα τα εξης:Last night in twisted river του John Irving και το The man in the high castle του Philip K.Dick.

Υ.Γ Θα ειναι το τελευταο μου Haul για καιρο.Το υποσχομαι.Ναι,το υποσχομαι.

14 thoughts on “You have mail…again.

  1. Περιμένω την άποψή σου για το “carry on” που θέλω πολύ να διαβάσω. Δυστυχώς το “Miss Peregrine’s peculiar children” δεν το έχω αρχίσει ακόμα αν κι έχει το πρώτο βιβλίο.

    Liked by 1 person

  2. Όμορφες οι επιλογές σου, καλοδιάβαστες! Δεν σου άρεσε καθόλου το Miss Peregrine’s peculiar children; Έλεγα να το διαβάσω πριν βγει η ταινία του Burton.

    Liked by 1 person

    1. Να το διαβάσεις! Το πρωτο δεν μου πολυ αρεσε,κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλο.Απλα ηταν πολυ παιδικό σε κάποια σημεία!

      Liked by 1 person

    1. Ηθελα παρα πολυ καιρο να το διαβασω.Το εψαχνα παντου και τελικα το βρηκα απο μια κοπελα που το πουλουσε!

      Like

  3. Εγώ πάλι ζηλεύω άπειρα που θα διαβάσεις “Το χρονικό του χρόνου”. Ν’ ανεβάσεις οπωσδήποτε review όταν το τελειώσεις.

    Like

Leave a comment