A little bit of everything · Uncategorized

Thoughts.

Σκεφτομαι το blog μου συνεχεια.Οχι οπως τον συντροφο μου ή καποιο αλλο προσωπο που αγαπω,αυτο θα ηταν περιεργο.Και εγω ειμαι πολυ φυσιολογικη.Πολυ.Αυτο που σκεφτομαι οταν στο μυαλο μου ερχεται αυτη μου η προσπαθεια να ερθω σε επαφη με fellow readers ειναι οτι ισως δεν κανω το καλυτερο που μπορω.Θα αναλυσω την σκεψη μου αυτη.

1.Σκεφτομαι οτι δεν ποσταρω αρκετα,και τα αυτο που ποσταρω δεν ειναι ενδιαφεροντα στο ευρυ κοινο και

2.Σκεφτομαι οτι ειναι μια half-arsed προσπαθεια,ως προς το design του blog μου και την επιμελεια των κειμενων μου.

Αλλα..

Enough is enough.Εδω ερχομαι γιατι νιωθω ηρεμη και αποδεχουμενη,οποτε αρχισα να σκεφτομαι πιο σωστα και αποφασισα να φτιαξω ενα προγραμμα για το ποτε και τι θα ποσταρω.Μιας και ειμαστε παρεα,θα ηθελα φυσικα και την αποψη σας.

Λοιπον,αυτο που θα ηθελα θα ηταν να εχω μια κριτικη βιβλιου την εβδομαδα.Νομιζω οτι ειναι εφικτο για εμενα να διαβασω ενα βιβλιο σε μια βδομαδα (μπορει και παραπανω).Και θα ηθελα η κριτικη μου να ανεβαινει Κυριακη.

Υστερα θα ηθελα ενα book-related subject,οπως καποια νεα εκδοση ή μερικες προτασεις βιβλιων που μπορει να εχω στο μυαλο μου.Αυτο λεω να το κανω Τεταρτη.

Και για την Παρασκευη θα ηθελα ενα ελευθερο θεμα.Ενα Haul ας πουμε ή ενα Tag.Α!Και την Δευτερα θα κανω την παρουσιαση του βιβλιου που θα διαβασω την επομενη βδομαδα.

Τα Writer’s update μου δεν θα εχουν συγκεκριμενη μερα.

Οποτε εχουμε και λεμε:

ΔΕΥΤΕΡΑ:Παρουσιαση του βιβλιου που θα διαβασω μεσα στην εβδομαδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ:Ενα θεμα που θα εχει να κανει με τα βιβλια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Ενα ελευθερο θεμα,ενα tag ή ενα haul.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ:Writer’s update.

Τι λετε κοριτσια μου?Και αγορια φυσικα..

28 thoughts on “Thoughts.

      1. Ναι ναι πως έγινε αυτό??? χαχαχα! Αντε καλή αρχή στο νέο πρόγραμμα.Λόγο χρόνου κυρίως δεν προλαβαίνω, αλλα και γιατί ποιός κάνει κάθε φορά μετάφραση….

        Like

      2. Ε συνήθως γράφω ελληνικά κ αγγλικά για να διαβάζεται απο όλους. Αχ δε ξέρω πως την βγάζεις, δες στο costomize αλλιώς σε ρυθμίσεις

        Like

  1. Καλη ιδέα! Θέλω κι εγώ να οργανωθώ, μάλλον σε μηνιαίο επίπεδο. Αντε να αρχιζουμε τα resolutions με το νεο έτος!

    Liked by 1 person

  2. Πού είναι η φωτό της ERRE DUE που λέτε;;;

    Τζο, νομίζω ότι είσαι από τα λίγα μπλογκ που ξέρω που ανεβάζουν αρκετά συχνά blog-posts, αφού κάθε φορά που μου’ρχεται ειδοποίηση για καινούριο σου άρθρο αγχώνομαι (“Ωχ, η Τζο ανέβασε ήδη το τρίτο της ποστ γι’ αυτό το μήνα κι εγώ ακόμα τίποτα) 😛

    Το πρόγραμμα είναι καλή ιδέα – κυρίως για σένα που θα ξέρεις πότε έχεις να ανεβάσεις τί – και για εμάς που θα ξέρουμε πότε να περιμένουμε το κάθε άρθρο σου!

    Liked by 1 person

      1. Ααα σήμερα εγραψα ενα draft αλλα το αφησα..Δεν ειχα ορεξη για τιποτα.Το εχω ομως στο προγραμμα!Αυριο δεν εβαλα ελευθερο θεμα? Χεχε

        Liked by 1 person

  3. Πρόγραμμα βλέπω ε; Εγώ λατρεύω το πρόγραμμα. Προσπαθώ να το τηρήσω και στις αναρτήσεις του blog μου, αλλά μερικές φορές λόγω έλλειψης χρόνου δεν τα καταφέρνω. Το καλύτερο απ’ όλα όσα έγραψες παραπάνω είναι το 1 book review κάθε βδομάδα. Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω τόσο!

    Liked by 1 person

    1. Προσπαθω να διαβαζω καθε μερα,γτ αμα το αφήνω με αφήνει και αυτο!Για μενα ειναι το αγχολυτικό μου!Εμενα παλι τα προγραμμα δεν με συγκινούν και τοσο,ειμαι άναρχη εγω χαχαχα

      Liked by 1 person

      1. Κι εγώ προσπαθώ να το κάνω, αλλά μερικές μέρες διαβάζω πολύ λίγο. Τέλος πάντων, δες αν μπορείς να το κάνεις. Μου αρέσει γενικά να ξέρω ότι πχ. την Κυριακή θα μπαίνω στο blog σου για νέο review ή κάποια άλλη μέρα για κάτι άλλο.

        Liked by 1 person

  4. Το να έχεις ένα στάνταρ πρόγραμμα και να το ακολουθείς πιστά είναι κάτι θετικό για κάποιους! Ωστόσο, κρίνοντας από τον εαυτό μου, γράφω όταν έχω διάθεση. Σε καμία περίπτωση, δεν μπορώ να πω: “Α! Κάθε Δευτέρα την τάδε ώρα θα έχεις ανεβάσει ανάρτηση σχετικά με αυτό!” Μου θυμίζει πρόγραμμα δουλειάς κι αυτό δεν έχει πια πλάκα για μένα… Και το blogging είναι ένα όμορφο χόμπι, όχι πιεστικό πρόγραμμα.
    Γράφουμε, όταν αισθανθούμε την ανάγκη. Έτσι, τουλάχιστον, τον βλέπω εγώ. 😊

    Liked by 1 person

    1. Και εγω αυτο θα κανω,μιας και αρκετά ποστ τα γραφω μερες πριν τα ποστάρω.Ομως συμφωνω απολυτα σε αυτό που λες,αλλα μου λειπει παρα πολυ η πειθαρχία!

      Like

  5. Πολυ ωραιο προγραμμα και θα ηθελα να το παρακολουθω και ισως αν τα καταφερω να ακολουθησω καποιοα βηματα…

    Liked by 1 person

Leave a comment